Granaatõuna-piparmündijook

Jaga retsepti

Värskendav suvine jook granaatõunast ja piparmündist. Mõnus jahutus kuuma suvepäeva.

Kogus: 2-le

Koostisosad:

200 ml granaatõuna nektarit

200 ml gaseeritud vett

50 ml piparmündisiirupit

maasikatükke

apelsinitükke

vaarikaid

granaatõunaseemneid

piparmündilehti

laimisektoreid

jääd

Sega omavahel granaatõuna nektar ja piparmündisiirup. Pane suurtesse klaasidesse (mahuga umbes 400 ml) jää, maasikatükid, apelsinitükid, vaarikad ja granaatõunaseemned. Lisa granaatõuna nektari ja piparmündisiirupi segu. Täida klaas gaseeritud veega ja lisa piparmündilehed ja laimisektorid. Serveeri kohe.

Kui kasutatud rohelist värvi piparmündisiirupit, saad huvitava rohelise värviga suvise joogi.

 

vaata veel:

Eelroad

Pudrukuulid

Idee pudrukuulide valmistamiseks sain Šoti munade (Scotch eggs) retseptist. Originaalretseptis on munad kaetud maitsestatud hakklihaseguga, paneeritud ja küpsetatud. Pudrukuulid on

Eelroad

Scotch eggs

Traditsionaalne Šoti toit, mis sobib hästi lihavõttepühade lauale. Minule meeldib selline variant, milles munakollane on veel mõnusalt vedel, mis tekitab