Char Siu sealiha Chow Mein

Jaga retsepti

Hiina nuudlid, mida on lihtne valmistada ning mis on imeliselt maitsvad. Kes on kord proovinud see soovib neid ikka ja jälle.

Koostisosad:

100 g munanuudleid

1,5 spl toiduõli

3 rohelist sibulavart poolitatud ja pikuti viilutatud

1 porgand, poolitatud ning õhukesteks kangideks viilutatud

100 g hakitud Hiina BBQ sealiha (vt. retsepti blogist)

peotäis mungoa idandeid

näpuotsaga valget pipart, soola ja suhkrut maitsestamiseks

2 spl tumedat sojakastet

1 tl röstitud seesamiseemne õli

Keeda munanuudlid vees pehmeks, kurna, loputa külma veega ja lase neil jahtuda.

Kuumuta õli wokipannil keskmiselt kõrgel kuumusel  ning prae rohelist sibulat ja porgandit nii umbes 1 minut. Lisa oaidandid, soola, pipart ja suhkrut ning sega veel ca 1 minut.

Lisa wokipannile nõrutatud nuudlid ja BBQ liha,tõsta kuumust ning sega hoolikalt. Prae kogu aeg segades ca 2 minutit, et kõik koostisosad oleksid pidevas liikumises, seejärel lisa sojakaste ja sega hoolikalt.

Võta pann pliidilt ning nirista peale seesamiõli ning serveeri koheselt.

 

 

vaata veel:

Coop

Leiva-pähklitort mustade sõstardega

Mõnus tort Eesti pidupäevaks. Tort sisaldab  rukkileiba ja sarapuupähkleid. Kreemiks mõnus kreemjas toorjuust ja veidi vahukoort ning lisaks ka mustad

Eelroad

Ahjupannkook kukeseentega

Kukeseeni võib sättida omleti ja lahtise piruka sisse, kuid suviseks lõunaks või õhtueineks võib pärast seenelkäiku teha ka ahjupannkooki. 2