Broilerikintsulihast rullid juustu, peterselli ja paprikaga

Jaga retsepti

 

Pidulik ja maitsev roog kanalihast koos koorese kastmega. See roog sobib ehtima igat pidulauda.

 

Kogus: 6 rulli

Valmistamise aeg: ca 45 minutit

 

Koostisosad:

550 g (6 tk) broilerikintsuliha

0,5 tl (2 g) soola

60 g punast paprikat (lõigatud kuueks ühesuuruseks kangiks)

Peotäis lehtpetersellilehti ( ca 20 g)

60 g (3 tk) Pik-Nik juustupulki

200 g viilutatud Ameerikapärast toorsuitsupeekonit

20 g toiduõli praadimiseks

300 ml vahukoort

300 ml vett

 

Laota broileri kintsuliha lõikelauale ning pehmenda seda mõlemalt poolt lihahaamriga. Raputa kintsuliha sisemistele pooltele soola ning aseta iga lihatükile paprikakang, pikuti pooleks lõigatud  juustupulk ning paar oksakest lehtpeterselli. Rulli lihatükki nii, et paprika, juust ja petersell jääksid ilusti rulli keskele. Nüüd mässi tugevalt ümber rullide viilutatud toorsuitsupeekon, see aitab rullidel ka praadimise ajal ilusti koos püsida.

Prae saadud rulle pannil õli sees igalt küljelt nii, et need oleksid mõnusalt kuldpruunid. See võtab aega ca 5-7 minutit.

Lisa pannile vahukoor ja vesi ning hauta rulle kaane all ca 15-20 minutit. Eemalda kaas ja hauta ilma kaaneta veel ca 5 minutit, et kaste pisut pakseneks.

Serveerimisel raputa rullidele hakitud lehtpeterselli ja paprikatükke.

 

 

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Drakon sushi roll

Mõnus sushi, mida kodus ise teha.  Draakoni rull on sushi, millel riis on väljapool ja nori leht seespool. Tempura taignas

Eelroad

Mõnusad magus-vürtsikad krevetid

Mõnus vürtiskas eelroog, mis sobib serveerimiseks kolmele. Lisaks paku grillil krõbedaks praetud Ciabattat ja grillitud sidrunit. Vaja läheb: 600 g