See on mõnus vürtsikas hoidis, mis sobib hästi juustu kõrvale ja miks mitte ka pannkookide peale.
Meie peres süüakse seda kõigega. 😊
800 g aprikoose
1 tšillikaun ( siin pead kogusega ise reguleerima soovitud vürtsikust)
100 g vett
200 g suhkrut
150 g fariinsuhkrut
Pane potti puhastatud ja sektoriteks tükeldatud aprikoosid koos veega ja lase keema tõusta. Keeda 20 minutit. Lisa suhkrud ja peeneks hakitud tšilli. Keeda kuni moos on mõnusal paks ja tšilli vürtsikus tunda. See võtab aega ca 30-45 minutit.
Pane purkidesse ja hoia külmkapis.

Eelroad
Külmsuitsulõhe ja tuunikala-toorjuustukreemi ampsud röstsaial
Kogus: 8 suupistet Vaja läheb: 8 tk mini röstsaiaviilu 100 g külmsuitsulõhet 50 g majonees 100 g tuunikala konservi vees