Aprikoosi-tšilli tšatni

Jaga retsepti


See on mõnus vürtsikas hoidis, mis sobib hästi juustu kõrvale ja miks mitte ka pannkookide peale.
Meie peres süüakse seda kõigega. 😊

800 g aprikoose
1 tšillikaun ( siin pead kogusega ise reguleerima soovitud vürtsikust)
100 g vett
200 g suhkrut
150 g fariinsuhkrut

Pane potti puhastatud ja sektoriteks tükeldatud aprikoosid koos veega ja lase keema tõusta. Keeda 20 minutit. Lisa suhkrud ja peeneks hakitud tšilli. Keeda kuni moos on mõnusal paks ja tšilli vürtsikus tunda. See võtab aega ca 30-45 minutit.

Pane purkidesse ja hoia külmkapis.

vaata veel:

Eelroad

Pesto röstitud tomatitega

Pesto koostisosad: 400 g kirsstomateid, pooleks lõigatud 30 g oliivõli+ 2 sl tomatite röstimiseks 2 suurt küüslauguküünt väike peotäis lehtpeterselli

Eelroad

Antipasti Crostini

Eelroog, mis sobib hästi tervitusjoogi kõrvale.Pisikesed väikesed pikast saiast lõigatud ja ahjus röstitud viilud, mis on kaetud erinevate katetega. Sobivad