Aprikoosi-tšilli tšatni

Jaga retsepti


See on mõnus vürtsikas hoidis, mis sobib hästi juustu kõrvale ja miks mitte ka pannkookide peale.
Meie peres süüakse seda kõigega. 😊

800 g aprikoose
1 tšillikaun ( siin pead kogusega ise reguleerima soovitud vürtsikust)
100 g vett
200 g suhkrut
150 g fariinsuhkrut

Pane potti puhastatud ja sektoriteks tükeldatud aprikoosid koos veega ja lase keema tõusta. Keeda 20 minutit. Lisa suhkrud ja peeneks hakitud tšilli. Keeda kuni moos on mõnusal paks ja tšilli vürtsikus tunda. See võtab aega ca 30-45 minutit.

Pane purkidesse ja hoia külmkapis.

vaata veel:

Coop

Leiva-pähklitort mustade sõstardega

Mõnus tort Eesti pidupäevaks. Tort sisaldab  rukkileiba ja sarapuupähkleid. Kreemiks mõnus kreemjas toorjuust ja veidi vahukoort ning lisaks ka mustad