Apelsinimahlast kissell kuivatatud puuviljadega, serveeritud apelsinimaitselise kohupiimakreemiga.

Jaga retsepti

Nostalgiline magustoit- särtsu andmiseks keetsin kisselli apelsinmahlast ja lisasin tähtaniisi.

Kissell
0,5 l apelsinimahla
0,5 l vett
0,5 dl suhkrut
150 g kuivatatud aprikoose
75 g rosinaid
75 g datleid
1 tähtaniis
1 kaneelikoor
2 spl kartulitärklist

1. Pane potti apelsinimahl, vesi, suhkur, aprikoosid, rosinad, datlid, tähtaniis ja kaneelikoor ja lase segul keeda ca 10 minutit.
2. Lahusta tärklis külmas vees ja lisa segu potti samal ajal pidevalt segades.
3. Kuumuta kissell keemiseni ja lase jahtuda.
Apelsinimaitseline kohupiimakreem
1 dl vahukoort
2 spl suhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut
1 tl riivitud apelsinikoort
200 g kohupiima
1. Vahusta vahukoor suhkrutega
2. Lisa kohupiim ja riivitud apelsinikoor.
3. Vahusta veel.
Serveeri kissell koos kohupiimakreemiga.

vaata veel:

Eelroad

Antipasti Crostini

Eelroog, mis sobib hästi tervitusjoogi kõrvale.Pisikesed väikesed pikast saiast lõigatud ja ahjus röstitud viilud, mis on kaetud erinevate katetega. Sobivad

Coop

Leiva-pähklitort mustade sõstardega

Mõnus tort Eesti pidupäevaks. Tort sisaldab  rukkileiba ja sarapuupähkleid. Kreemiks mõnus kreemjas toorjuust ja veidi vahukoort ning lisaks ka mustad