Kahele sööjale läheb vaja:
2 veisepõske
1 sibul
1 porgand
rosmariini lehti
musta purustatud pipart
soola
150 ml roosat veini
500 ml puljong
200 ml tomatipüreed
2 spl suhkrut
toiduõli
Pane pannile toiduõli ja lisa puhastatud veisepõsed. Lisa mõlemale veisepõse poolele sool ja pipar. Prae veisepõski mõlemalt poolt ning tõsta veisepõsed kõrvale. Pane pannile tükeldatud sibul ja porgand ning rosmariin. Hauta köögivilju mõni minut ning lisa vein.
Hauta köögivilju veinis ca 5 minutit ja lisa puljong ning tomatipüree. Lisa suhkur ja keeda ca 10 minutit kuni saad ühtlase kastme. Maitsesta kaste suhkruga. Kalla kaste veisepõskede peale potti ning hauta veisepõski ca 3-4 tundi madalal kuumusel kuni need on nii pehmed, et liha laguneb kahvliga surudes laiali.
Tõsta valmis veisepõsed potist välja ja kurna kaste läbi sõela. Suru porgandid ja sibul läbi sõela püreeks. Kuumuta saadud kastet potis, lisa ca 100 ml vahukoort ning vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri valmis veisepõski koos juustuse polenta, kastme, rohelisete hernesta ja porganditega.