Ülimaitsev saiavorm vanillikastme ja kaneelise rabarberimoosiga.

Jaga retsepti

In English

Sellest kogusest saad 7 väikest ramekini vormitäit saiavormi.

200g väikeseid kuivikuid
50 g võid
100 g rabarberimoosi
1 dl rosinaid
Kaneeli
4 munakollast
300 ml vahukoort
300 ml piima
100 g suhkrut
1 tl vanillisuhkrut

Määri vormid võiga ja määri või õhukese kihina ka kuivikutele.
Aseta vormi kihiti kuivikud, rosinad ja kaneeliga segatud rabarberimoos.
Keeda vanillikaste. Selleks kuumuta piima-vahukoore segu keemiseni ja sega aeglaselt hulka suhkrutega segatud munad. Jälgi, et muna ei kalgenduks ja segu oleks ühtlane.
Lisa segu vormidesse.
Küpseta ahjus 180 C juures ca 20 minutit. Saiavorm on valmis, kui vanillikaste on tarretunud ja saiavorm on pealt ilusa krõbeda koorikuga. HEAD ISU!

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Pidupäevatort

Eesti Vabariigi sünnipäevaks sai tehtud üks pidupäeva tort, mis näeb välja hea ja maitseb ka hästi.Aega selle tegemiseks kulub küll

Eesti sünnipäev

Pähklibeseetort Vana Tallinna likööriga

Eesti sünnipäevaks sai valmistatud üks pähklibesee tort. Tordi vahel olev kreem on maitsestatud Vana Tallinna likööriga. Koogi jaoks läheb vaja: