Ülimaitsev saiavorm vanillikastme ja kaneelise rabarberimoosiga.

Jaga retsepti

In English

Sellest kogusest saad 7 väikest ramekini vormitäit saiavormi.

200g väikeseid kuivikuid
50 g võid
100 g rabarberimoosi
1 dl rosinaid
Kaneeli
4 munakollast
300 ml vahukoort
300 ml piima
100 g suhkrut
1 tl vanillisuhkrut

Määri vormid võiga ja määri või õhukese kihina ka kuivikutele.
Aseta vormi kihiti kuivikud, rosinad ja kaneeliga segatud rabarberimoos.
Keeda vanillikaste. Selleks kuumuta piima-vahukoore segu keemiseni ja sega aeglaselt hulka suhkrutega segatud munad. Jälgi, et muna ei kalgenduks ja segu oleks ühtlane.
Lisa segu vormidesse.
Küpseta ahjus 180 C juures ca 20 minutit. Saiavorm on valmis, kui vanillikaste on tarretunud ja saiavorm on pealt ilusa krõbeda koorikuga. HEAD ISU!

vaata veel:

Eelroad

Verivorsti- ja hakklihaampsud

Jõulune roog, mis on pisut erilisem aga kui kasutada juba valmis koostisosi, mis meil poes saadaval, siis saab hakkama päris