Jogurti-apelsini jäämaius

Jaga retsepti

Sellest kogusest saad 4 jäämaiust
Koostisosad:
2 dl viljalihaga apelsinimahla
2 tl suhkrut
1 dl Alma Muah maitsestamata jogurtit
0, 5 tl vanilliekstrakti
1. Sega apelsinimahl suhkruga ja soojenda segu pisut, et suhkur sulaks.
2. Lisa 1,5 dl segu jäätisevormidesse ja lase täielikult külmuda.
3. Ülejäänud 0,5 dl apelsinimahla sega jogurti ja vanilliekstraktiga.
4. Lisa jogurti-mahla segu teise kihina jäätisevormidesse ja lase täielikult külmuda.
Retsept valmis koostöös Valio Eesti AS-iga https://www.valio.ee/

vaata veel:

Eelroad

Scotch eggs

Traditsionaalne Šoti toit, mis sobib hästi lihavõttepühade lauale. Minule meeldib selline variant, milles munakollane on veel mõnusalt vedel, mis tekitab