In English
Mõnus kodune magustoit.
Kohupiimapallid on valmistatud vähese jahuga ja seetõttu on need mõnusalt mahlased ja kohupiimased. Maitset annab ka lisatud kardemon. Fritüüris küpsetamine tekitab kohupiimapallidele mõnus krõbeda kooriku.
Mustikakissell annab mõnusalt hapukas-magusa maitsenüansi.
Kohupiimapallide koostiosad:
2 muna
100 g suhkrut
0,5 tl soola
600 g lahjat kohupiima
0,5 tl kardemoni
50 g jahu
Sega kokku munad suhkruga ja lisa sool ning kardemon. Lisa kohupiim ja jahu ning sega taigen ühtlaseks. Küpseta fritüüris 190 C juures ca 5 minutit või kuni kohupiimapallid on küpsed.
Serveeri koos mustika kisselliga. Mina keetsin mustika kisseli külmutatud mustikatest. Aga loomulikult võib keeta ka värsketest marjades kui neid käepärast on 😊
Eelroad
Maasikasalsa
Seda mõnusat salsat serveeri koos tortillakrõpsudega. Mõnus värske suvine amps. Retsept 4-le Vaja läheb: 1 avokaado, hakitud ca 0,5