Granaatõuna-piparmündijook

Jaga retsepti

Värskendav suvine jook granaatõunast ja piparmündist. Mõnus jahutus kuuma suvepäeva.

Kogus: 2-le

Koostisosad:

200 ml granaatõuna nektarit

200 ml gaseeritud vett

50 ml piparmündisiirupit

maasikatükke

apelsinitükke

vaarikaid

granaatõunaseemneid

piparmündilehti

laimisektoreid

jääd

Sega omavahel granaatõuna nektar ja piparmündisiirup. Pane suurtesse klaasidesse (mahuga umbes 400 ml) jää, maasikatükid, apelsinitükid, vaarikad ja granaatõunaseemned. Lisa granaatõuna nektari ja piparmündisiirupi segu. Täida klaas gaseeritud veega ja lisa piparmündilehed ja laimisektorid. Serveeri kohe.

Kui kasutatud rohelist värvi piparmündisiirupit, saad huvitava rohelise värviga suvise joogi.

 

vaata veel:

Eelroad

Maasikaampsud salatilehel

Mõnusad värsked ampsud, kus on maasikaid, feta juustu, melonit, avokaadot, viinamarju ja röstitud kõrvitsa seemneid. Kõik see on serveeritud mõnusalt

Eelroad

Jõuluhommiku võileib (ühele):

  Vaja läheb: 1 viil Muhu seemnetega leiba 2 viilu verikäkki 2 tl pohlamoosi ca 50g hapukoort 1 tl mädarõika