Kogus: 16 rulli
Vaja läheb:
250-300 g peenikesi verivorste
1 sl võid verivorstide praadimiseks
150 g kuumsuitsupeekoni viile
ca 50 g pohlamoosi
400 g pärmilehttainast (plaatidena)
Kaunistamiseks:
1 munakollane
Rosee pipart
rosmariinioksake
Torka puidust tikuga verivorstidesse augud (nii ei lähe verivorstid praadides katki) ja prae need pannil võiga mõlemalt poolt kergelt krõbedaks. Tõsta verivorstid pannilt ja pane pannile peekoniviilud. Prae peekoniviile mõlemalt poolt kergelt (mitte päris krõbedaks) ja tõsta jahtuma.
Lõika lehttaigna lehed neljaks ja verivorstid ca 4 cm pikkusteks juppideks. Määri kuumsuitsupeekoniviiludele pohlamoosi ja mässi verivorst peekonisse ning siis lehttaignasse. Aseta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Sega munakollane 1 sl veega ning pintselda rullid munakollase-veeseguga. Puista rullidele pisut roseepipart ning mõned rosmariinilehed. Küpseta rulle ahjus 180 C juures (pöördõhuga) 15 minutit või kuni rullid on pealt kuldpruunid.