Külmsuitsulõhe ja tuunikala-toorjuustukreemi ampsud röstsaial

Jaga retsepti

Kogus: 8 suupistet

Vaja läheb:

8 tk mini röstsaiaviilu

100 g külmsuitsulõhet

50 g majonees

100 g tuunikala konservi vees (nõrutatud)

100 g toorjuustu

Kaunistamiseks:

2 tl hakitud kappareid

Suurem peotäis lutserni idusid

Rösti saiaviilud helepruuniks. Sega kreemiks kokku majonees, toorjuust ja tuunikala. Tõsta saadud kreem röstitud saiaviiludele. Lisa saiale külmsuitsulõheviilud, lutserni idud ja hakitud kapparid. Hoia suupisteid kuni serveerimiseni külmkapis.

 

 

vaata veel:

Eelroad

Pudrukuulid

Idee pudrukuulide valmistamiseks sain Šoti munade (Scotch eggs) retseptist. Originaalretseptis on munad kaetud maitsestatud hakklihaseguga, paneeritud ja küpsetatud. Pudrukuulid on