Külmsuitsulõhe ja tuunikala-toorjuustukreemi ampsud röstsaial

Jaga retsepti

Kogus: 8 suupistet

Vaja läheb:

8 tk mini röstsaiaviilu

100 g külmsuitsulõhet

50 g majonees

100 g tuunikala konservi vees (nõrutatud)

100 g toorjuustu

Kaunistamiseks:

2 tl hakitud kappareid

Suurem peotäis lutserni idusid

Rösti saiaviilud helepruuniks. Sega kreemiks kokku majonees, toorjuust ja tuunikala. Tõsta saadud kreem röstitud saiaviiludele. Lisa saiale külmsuitsulõheviilud, lutserni idud ja hakitud kapparid. Hoia suupisteid kuni serveerimiseni külmkapis.

 

 

vaata veel:

Eelroad

Scotch eggs

Traditsionaalne Šoti toit, mis sobib hästi lihavõttepühade lauale. Minule meeldib selline variant, milles munakollane on veel mõnusalt vedel, mis tekitab

AASTA 2019 TOIDUREIS

Lefse

Seekord oleme jõudnud Norra ja valmistada otsustasin jälle midagi kartulist.Norra kartuli lameleiba ehk Lefse´t. Lefse´t süüakse palju jõulude ajal. Magus variant