Vaat see on alles kiire õhtusöögiretsept. Koostisosi on vähe ja valmis saab toit kiirelt. Õhesõnaga, mis viga on toitu valmistada, kui osa tööd on sinu eest ära tehtud.
Vaja läheb:
1 pakk FoodStudio juustukastet
150 g sarvekese tüüpi pastat
200 g tugevamaitselist riivitud juustu
2 viilu sepikut+ 20 g võid
soola, musta purustatud pipart
Keeda pasta ning jahuta külma veega.
Pane pannile või ja pudistatud sepikuviilud. Rösti need mõnusalt kuldseks. Tõsta sepik pannilt taldrikule ning jäta oma aega ootama.
Pane pannile juustukaste ning lase kastmel keema tõusta. Lisa riivitud juust (jäta ca 20 g juustu alles, et saaksid juustu raputada hiljem vormile).
Lase juustul sulada kastmes ning maitsesta kaste vajadusel soola ja pipraga. Lisa pannile keedetud pasta ning sega see kastmega ühtlaseks. Lisas saadud segu ahjuvormi ning raputa vormile röstitud sepik ning juust. Küpseta vormi ahjus 200 C juures 15 minutit.
Head isu!