Hapukapsaga täidetud hakkliharull

Jaga retsepti

See on mõnus ja maitsekas hakkliharoog, mis näeb välja pisut põnevam ja maitseb veidi jõuluselt.


Koostisosad:
500 g kodust kotletisegu

Täidis 

200 g hapukapsast

Katteks 
2 spl määdarõigast
150 g toorsuitsusinki
500 g külmutatud lehttaigent

Rulli kotletisegu kahe toidukilelehe vahel ca 15*20 cm suuruseks leheks.
Aseta hapukapsas rulli keskele  (paraleelselt lahti rullitud hakkliha pikema servaga). Suru hapukapsas tugevaks vorstiks. Rulli hakkliha tihedalt ümber hapukapsa vorsti -alustases rullimist pikemast küljest. Määri rullile mädarõigas ja kata rull peekoniribadega.

Mässi rull lehttaignasse ning suru otsad korralikult kinni. Määri munaga ning soovi korral kaunista rull lehttaignast lõigatud kaunistustega.

Küpseta ahjus 210 C juures 20 minutit. Alanda kuumus 180 C-ni ja küpseta veel 25 minutit.


vaata veel:

Eelroad

Graavilõhe peediga

Mõnus soolane amps lõhest, mis ei ole ainult maitsev vaid on ka silmale ilus vaadata. Koostisosad: 1 kg lõhefilee kohta