Peekoniga vorstikesed

Jaga retsepti

Jõulune roog, mis on mõnus igasse jõuluõhtusööki. Imelihtne valmistada. 

Vaja läheb:

8 tk Rakvere Lihakas ahjuvorsti seasooles

8 rosmariini oksa

8 viilu toorsuitsupeekoniviilu

1 sl õli


Kuumuta ahi 200 C juurde. Pane rosmariini oks vorstikese peale ja mässi vorst peekonisse.

Pane ahjupannile õli ning küpseta vorsti ca 30-40 minutit kuni vorst ning peekon on kulpruun  ja läbiküpsenud.



vaata veel:

Eelroad

Drakon sushi roll

Mõnus sushi, mida kodus ise teha.  Draakoni rull on sushi, millel riis on väljapool ja nori leht seespool. Tempura taignas

Eelroad

Jõuluhommiku võileib (ühele):

  Vaja läheb: 1 viil Muhu seemnetega leiba 2 viilu verikäkki 2 tl pohlamoosi ca 50g hapukoort 1 tl mädarõika