Retsept on 4-le
Valmistamisaeg ca 20 minutit + kruupide keetmine 30 minutit (selle võib eelmisel päeval teha ja kruupe üleöö külmkapis hoida)
125 g keetmata odrakruupe
150 g aurutatud Hüva peeti
85 g (1 pakk) Frillice salatit
1 avokaado
100 g kirsstomateid
50 g rediseid
300 g broilerifileed+ praadimiseks õli ning maitsestamiseks soola ja purustatud musta pipart- soovi korral võid lisada kurkumit (see annab ilus kollase värvi)
2 tl Chia seemneid
2 spl kõrvitsaseemneid
Salatikastme koostisosad:
4 spl Coop Ekstra neitsioliivõli
2 spl valgeveiniäädikat
1 purustatud küüslaugu küüs
1 tl suhkrut
Maitsestamiseks soola ja purustatud musta pipart
Keeda odrakruubid ja jahuta keedetud kruubid.
Riivi aurutatud peet.
Rebi salat suupärasteks tükkideks.
Koori ja viiluta avokaado.
Lõika kirsstomatid pooleks.
Viiluta redised õhukesteks viiludeks.
Prae pannil suupärasteks tükkideks lõigatud broilerifilee. Maitsesta see soola ja musta pipraga. Soovi korral võid ilusa kollase värvuse andmiseks lisada broilerifileetükkidele kurkumit.
Salatikastme valmistamiseks sega kõik kastme koostisosad ühtlaseks seguks.
Jaga kõik salatikoostisosad neljale salatitaldrikule ja jaota ka salatikaste ühtlaselt nelja taldriku vahel.
Retsept valmis koostöös Coop-iga.